Wyrazista Truskawka
Wyrazista Truskawka od Traiteur de Paris nawiązuje do wszystkich cech ikonicznego Fraisier, oferując jednocześnie bardziej współczesną wersję: innowacyjny format indywidualny, lekką i mniej słodką recepturę, która doskonale wpisuje się w nowe trendy konsumpcji.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Desery Owocowe > Wyrazista Truskawka
Traiteur de Paris > Desery Owocowe > Wyrazista Truskawka
Wyrazista Truskawka
Wyrazista Truskawka to reinterpretacja Fraisier, klasyka francuskiej cukiernictwa, uznawanego na całym świecie.
Naszym celem jest połączenie wyrafinowania i lekkości, oferując profesjonalnym restauratorom indywidualną wersję, mniej słodką, ale nadal równie starannie wykonaną, idealną do letnich menu.
- Reinterpretacja Fraisier, opracowana z lżejszą i mniej słodką recepturą.
- Wielka klasyka w menu deserów na całym świecie, idealna do letnich kart profesjonalnych restauratorów.
- Łączy szacunek dla tradycyjnych smaków z wolnością prezentacji, oferując deser, który można personalizować w nieskończoność.
- Innowacyjny indywidualny format, rzadko spotykany na rynku.
(sugestia serwowania)
Wyrazista Truskawka, przepis
Wyrazista Truskawka, reinterpretacja Fraisier, składa się z lekkiej kremowej masy o smaku waniliowym oraz chrupiącego białej czekolady z kawałkami Crêpes Dentelle. W centrum tej kompozycji, opierającej się na biszkopcie madeleine z skórką cytrynową, znajduje się kwaśne serce z kompotu truskawkowego (14%), całość zwieńczona pysznym sosem truskawkowym.
Ten mrożony deser, po rozmrożeniu, jest gotowy do podania na talerzu.
Niezależnie od tego, czy zostanie podany z całymi truskawkami, czy w bardziej wyszukany sposób, subtelne wykończenie tego deseru na talerzu daje restauratorom dużą swobodę w prezentacji, idealną do letnich menu.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)