Delikatny Crème Brûlée
Tradycyjny francuski deser, zreinterpretowany z unikalnym akcentem szefa kuchni.
Wierny oryginalnemu przepisowi, kremowy, pocieszający i innowacyjny pod względem formatu, Delikatny Crème Brûlée od Traiteur de Paris wnosi nutę kreatywności na stoły profesjonalistów w branży gastronomicznej.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Delikatny Crème Brûlée
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Delikatny Crème Brûlée
Delikatny Crème Brûlée
Ta reinterpretacja Crème Brûlée, bez opakowania i z łatwo manipulowaną bazą, uwalnia szefów kuchni od klasycznych ograniczeń prezentacji. Mogą ją układać, łączyć i podkreślać w każdej porze roku zgodnie ze swoją kreatywnością, oferując nieograniczoną personalizację.
Pieczołowicie przygotowany tradycyjną metodą w niskiej temperaturze, ten deser oferuje harmonijną i apetyczną teksturę, pozwalając szefom kuchni wyróżniać się, jednocześnie zachowując autentyczność tego ponadczasowego, bezglutenowego deseru.
- Reinterpretacja Crème Brûlée, bez pojemnika, z łatwo manipulowaną bezglutenową bazą.
- Wielki klasyk na kartach deserów na całym świecie, do podania o każdej porze roku.
- Łączy szacunek do tradycyjnych smaków z wolnością prezentacji, oferując deser, który można personalizować w nieskończoność.
- Śmietana jest gotowana w niskiej temperaturze, aby zapewnić jej pełną kremowość.
(sugestia serwowania)
Delikatny Crème Brûlée, przepis
Delikatny Crème Brûlée składa się z mieszanki starannie dobranych składników w obfitych proporcjach: śmietany (68%), żółtka, cukru i wyczerpanych ziaren wanilii. Śmietana, gotowana tradycyjną metodą w niskiej temperaturze, aby zapewnić jej pełną kremowość, spoczywa na bezglutenowym financierze z masłem, mąką migdałową i szczyptą soli z Guérande.
Ten mrożony deser, po rozmrożeniu, układa się na talerzu. Posypać cukrem i skarmelizować przy pomocy palnika, aby przywrócić wszystkie cechy tego deseru uznawanego na całym świecie.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Ułóż na talerzu, posyp cukrem, a następnie skarmelizuj za pomocą palnika.
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)