Delikatny Crème Brûlée

Tradycyjny francuski deser, zreinterpretowany z unikalnym akcentem szefa kuchni.

Wierny oryginalnemu przepisowi, kremowy, pocieszający i innowacyjny pod względem formatu, Delikatny Crème Brûlée od Traiteur de Paris wnosi nutę kreatywności na stoły profesjonalistów w branży gastronomicznej.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Hotele i restauracje, Zakłady gastronomiczne, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Delikatny Crème Brûlée

Ta reinterpretacja Crème Brûlée, bez opakowania i z łatwo manipulowaną bazą, uwalnia szefów kuchni od klasycznych ograniczeń prezentacji. Mogą ją układać, łączyć i podkreślać w każdej porze roku zgodnie ze swoją kreatywnością, oferując nieograniczoną personalizację.

Pieczołowicie przygotowany tradycyjną metodą w niskiej temperaturze, ten deser oferuje harmonijną i apetyczną teksturę, pozwalając szefom kuchni wyróżniać się, jednocześnie zachowując autentyczność tego ponadczasowego, bezglutenowego deseru.

  • Reinterpretacja Crème Brûlée, bez pojemnika, z łatwo manipulowaną bezglutenową bazą.
  • Wielki klasyk na kartach deserów na całym świecie, do podania o każdej porze roku.
  • Łączy szacunek do tradycyjnych smaków z wolnością prezentacji, oferując deser, który można personalizować w nieskończoność.
  • Śmietana jest gotowana w niskiej temperaturze, aby zapewnić jej pełną kremowość.
Delikatny Crème Brûlée

(sugestia serwowania)

Delikatny Crème Brûlée, przepis

Delikatny Crème Brûlée składa się z mieszanki starannie dobranych składników w obfitych proporcjach: śmietany (68%), żółtka, cukru i wyczerpanych ziaren wanilii. Śmietana, gotowana tradycyjną metodą w niskiej temperaturze, aby zapewnić jej pełną kremowość, spoczywa na bezglutenowym financierze z masłem, mąką migdałową i szczyptą soli z Guérande.

Ten mrożony deser, po rozmrożeniu, układa się na talerzu. Posypać cukrem i skarmelizować przy pomocy palnika, aby przywrócić wszystkie cechy tego deseru uznawanego na całym świecie.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 007327
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 48 godzin w temperaturze +4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 90 g
Wymiary produktu: Ø 7 cm
Wymiary kartonu: 365 x 165 x 82 mm
Paletyzacja: 280 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjmij deser z opakowania flowpack i pozostaw do rozmrożenia przez 3 godziny w temperaturze +4°C.
Ułóż na talerzu, posyp cukrem, a następnie skarmelizuj za pomocą palnika.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top