Zakłady gastronomiczne
Traiteur de Paris > Food Service > Zakłady gastronomiczne
Pobierz katalog Traiteur de Paris
Ekspert w żywieniu poza domem
Traiteur de Paris – dostawca żywności, ceniony przez przedsiębiorców prowadzących zakłady gastronomiczne, stał się znawcą w dziedzinie żywienia poza domem. Wspieramy wszystkich naszych klientów – przedsiębiorców prowadzących zakłady gastronomiczne. Wygoda i wysoka jakość naszych produktów mrożonych czynią Traiteur de Paris ważnym dostawcą w zakresie żywienia poza domem.
Produkty zaprojektowane dla Ciebie
Dostawca Żywności Dla Zakładów Żywienia Zbiorowego
W naszych zakładach produkcyjnych, zlokalizowanych w la Guerche de Bretagne i w Fécamp (Normandia), produkujemy ponad milion sztuk produktów. W naszych gamach produktów mrożonych znajdziesz: słodkie ciasteczka Petits Fours, wytrawne kanapki, dodatki warzywne do dań, ciasta i słodkie przekąski. Doświadczenie i wysoki standard Traiteur de Paris są od 2007 roku wynagradzane certyfikatami IFS food i BRC food na poziomie wyższym.
Szefowie kuchni dla Szefów kuchni
Wyprodukowano we Francji
3 zakłady produkcyjne, zlokalizowane w Bretanii i Normandii, w których zatrudniamy 550 pracowników.
Bliżej klienta
Lokalni doradcy, którzy rozumieją i wspierają naszych Klientów.
Rzemieślnicze know-how
25 lat doświadczenia we współpracy z przedsiębiorcami gastronomicznymi.
Optymalna logistyka
Skorzystaj z naszych, stale uzupełnianych magazynów żywności, dostępnych w 99,6%, na całym świecie.
Gastronomia tradycyjna
Jako ekspert w żywieniu poza domem Traiteur de Paris jest świadomy wymagań jakie musi spełniać tradycyjna gastronomia. Dlatego tworzymy produkty mrożone, łatwe do przygotowania w restauracji. Liczne produkty mrożone premium mogą być serwowane samodzielnie i błyskawicznie lub jako część większego dania.
Nasz katalog food service pozwala odpowiedzieć na różne oczekiwania restauratorów francuskich i międzynarodowych. Nie czekaj i zostań partnerem Traiteur de Paris – dostawcy żywności, eksperta w żywieniu poza domem.
Dostawca żywności dla gastronomii
Traiteur de Paris od ponad 25 lat wspiera przedsiębiorców gastronomicznych, oferując gotowe rozwiązania, które pozwalają zróżnicować ofertę restauracji. Traiteur de Paris jest dostawcą żywności, mającym doświadczenie w różnych typach gastronomii, dlatego pragniemy też zostać Twoim partnerem.
Wybraliśmy technikę mrożenie, aby umożliwić restauracjom, firmom cateringowym i hotelom zwinną obsługę. Ten sposób przygotowania ogranicza straty żywności i ułatwia jej przechowywanie. Ponadto pozwala to przedsiębiorcom gastronomicznym mieć lepszą kontrolę kosztów porcji oraz zagwarantować bezpieczeństwo żywności.
Traiteur de Paris, dostawca jedzenia
Jesteśmy dostawcą jedzenia od 25 lat. Nasze produkty zostały zaprojektowane tak, aby zaspokoić potrzeby wszystkich profesjonalistów z branży gastronomicznej :