Gastronomia pokładowa
Traiteur de Paris > Food Service > Gastronomia pokładowa
Pobierz katalog Traiteur de Paris
Catering & gastronomia lotnicza
Lotnictwo komercyjne nabrało w ostatnich latach innego wymiaru i staje się powszechną praktyką. W kontekście coraz większej konkurencji dla firm lotniczych ważne jest, żeby wyróżnić się, na tle innych firm, dzięki ofercie spersonalizowanej gastronomii lotniczej. Dlatego też Traiteur de Paris stworzył gamę produktów dostosowaną do specyfiki cateringu. Nasze produkty mrożone premium pozwolą Ci zaproponować Twoim klientom tace z posiłkami lub prostymi przekąskami, które będą łatwe do przygotowania.
Dzięki technice mrożenia nasze produkty posiadają długie terminy minimalnej trwałości i przydatności do spożycia. Zarządzanie przechowywaną żywnością staje się wówczas dużo łatwiejsze.
Produkty zaprojektowane dla Ciebie
Gastronomia Kolejowa
Traiteur de Paris proponuje firmom świadczącym swoje usługi w zakresie gastronomii pokładowej (w tym kolejowej) ofertę produktów mrożonych premium na miarę. Nasze dodatki warzywne do dań, wytrawne kanapki, wyroby cukiernicze, np. ciasteczka petits fours doskonale spełniają wymogi gastronomii kolejowej (zaopatrzenie, przechowywanie i sprzedaż).
Oferta gastronomii pokładowej, proponowana podróżnym musi spełniać ich oczekiwania. Traiteur de Paris proponuje Wam produkty mrożone, produkowane we Francji (w Bretanii i w Normandii), przygotowywane na bazie wysokiej jakości surowców.
Szefowie kuchni dla Szefów kuchni
Wyprodukowano we Francji
3 zakłady produkcyjne, zlokalizowane w Bretanii i Normandii, w których zatrudniamy 550 pracowników.
Bliżej klienta
Lokalni doradcy, którzy rozumieją i wspierają naszych Klientów.
Rzemieślnicze know-how
25 lat doświadczenia we współpracy z przedsiębiorcami gastronomicznymi.
Optymalna logistyka
Skorzystaj z naszych, stale uzupełnianych magazynów żywności, dostępnych w 99,6%, na całym świecie.
Gastronomia morska
Tak jak w przypadku transportu lotniczego, rejsy i podróże morskie są coraz bardziej powszechne. Dlatego ważne stało się zapewnienie wysokiej jakości oferty gastronomii morskiej przy jednoczesnym uwzględnieniu specyfiki gastronomii pokładowej. Podróż przez morze wiąże się z długim okresem czasu bez zaopatrzenia, z kompleksowym przechowywaniem żywności i ograniczoną przestrzenią produkcyjną.
Produkty mrożone od Traiteur de Paris są odpowiedzią na wszystkie powyższe trudności. Nasze produkty mrożone premium łatwo przełożyć, są bardzo szybko gotowe do podania, przygotowanie talerzy dla podróżnych odbywa się zatem w bardzo krótkim czasie. Ponadto technika mrożenia jest gwarancją zachowania smaków. W ten sposób Twoja oferta gastronomii pokładowej sprosta wymaganiom firmy transportowej.
Dostawca żywności dla gastronomii pokładowej
Traiteur de Paris jest dostawcą żywności od ponad 25 lat, jest też najważniejszym partnerem firm świadczących swoje usługi w zakresie gastronomii pokładowej. W naszej ofercie znajdziesz różnorodne gamy produktów mrożonych, które spełniają liczne wymogi, którym podlega gastronomia pokładowa (gastronomia kolejowa, morska lub Catering). Nasze liczne desery, dodatki do dań oraz malutkie przekąski dają Ci możliwość urozmaicenia swojej karty oraz spełnienia oczekiwań coraz bardziej wymagających podróżnych.
Jako dostawca żywności i specjalista w żywieniu poza domem, Traiteur de Paris pragnie towarzyszyć Ci we wszystkich Twoich zawodowych projektach, zapewniając Ci wsparcie logistyczne oraz pomoc konsultanta, który dopasuje produkty do Twoich potrzeb. Dostawca żywności to nie wszystko, Traiteur de Paris jest też specjalistą w zakresie cukiernictwa. Staramy się być wierni cukierniczej tradycji kiedy wykonujemy nasze słodkosci.
Traiteur de Paris, desery mrożone
Traiteur de Paris to referencje dla profesjonalistów z branży gastronomicznej, z desery mrożone. Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom i specyfice każdego zawodu :