Sernik egzotyczny

Wyśmienity sernik z zaskakującym środkiem z marakui i limonki na maślanym spodzie z kruszonką kokosową.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Zakłady gastronomiczne, zusługą na wynos, …

Sernik egzotyczny

Nasi cukiernicy powracają do słynnego, autentycznego nowojorskiego deseru z odrobiną egzotyki i francuskiego wyrafinowania.

  • Zaskakujące serce z marakui i limonki.
  • Wielki klasyk w światowym menu deserów, prezentowany z egzotycznymi nutami, które są popularne o każdej porze roku.
  • Sernik dla smakoszy (ponad 21% fromage frais, ziarenka wanilii) z pieczoną w piecu skórką gwarantującą kremową konsystencję.
  • Gotowy do użycia deser, który można podać na talerzu lub po prostu wyjąć po kilku minutach w kuchence mikrofalowej.
Sernik egzotyczny

(sugestia serwowania)

Sernik egzotyczny, przepis

Sernik egzotyczny składa się z kremowej, pieczonej w piecu skórki fromage frais, czysto maślanej kruszonki kokosowej i kremowego środka. Jego oryginalność tkwi w egzotycznym sercu z purée z marakui i sokiem z limonki.

Gotowy do użycia deser, który jest łatwy w obsłudze dzięki swojej kruchej bazie. Może być podawany na talerzu zgodnie z inspiracją szefa kuchni o każdej porze roku lub po prostu na wynos.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 007323
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 72 godzin w temperaturze +4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 100 g
Wymiary produktu: Ø 7 cm
Wymiary kartonu: 365 × 165 × 82 mm
Paletyzacja: 280 kartonów

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

– Proste rozmrażanie: Zdejmij folię i pozostaw Sernik egzotyczny do rozmrożenia na 4 godziny w temperaturze +4°C.

– W kuchence mikrofalowej: podgrzewać w kuchence mikrofalowej przez 2,30 minuty przy 750 W bez wcześniejszego rozmrażania, a następnie odstawić na 10 minut przed podaniem”.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top