Truffon
Ciasto Truffon zapewnia łatwe przygotowanie do podania klientom w tradycyjnych restauracjach. Ten czekoladowy deser w środku wypełniony jest francuską bezą. Zwarty ganasz na spodzie gwarantuje łatwe przekładanie deseru. Na wierzchu Truffon udekorowany jest wiórkami gorzkiej czekolady.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Truffon
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Truffon
Truffon
Ciasto Truffon wyróżnia się intensywnym, czekoladowym smakiem: na spodzie ganasz z gorzkiej czekolady 60% kakao, a na nim mus czekoladowy 60% kakao. W środku ukryta jest chrupiąca beza, która kontrastuje z rozpływającym się w ustach czekoladowym ciastem.
- Deser ten jest idealną propozycją do świątecznego menu (restauracje tradycyjne, restauracje zakładowe,…)
- Deser czekoladowy 60% kakao
(sugestia serwowania)
Atuty Ciasta Truffon
Wyprodukowane w naszych zakładach er Francji. Deser ten przyrządzany jest na bazie czekolady certyfikowanej Rainforest, pochodzącej ze zrównoważonych upraw i sprawiedliwego handlu. Na sukces tego tradycyjnego deseru wpłynęło również rzemieślnicze doświadczenie Traiteur de Paris.
Połączenie ganaszu czekoladowego, musu czekoladowego i zaskakującej bezy w środku tworzy subtelną grę konsystencji, która zachwyca klientów. Z dodatkową dekoracją lub bez Truffon jets wciąż równie wyborny i elegancki.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)