Truffon

Ciasto Truffon zapewnia łatwe przygotowanie do podania klientom w tradycyjnych restauracjach. Ten czekoladowy deser w środku wypełniony jest francuską bezą. Zwarty ganasz na spodzie gwarantuje łatwe przekładanie deseru. Na wierzchu Truffon udekorowany jest wiórkami gorzkiej czekolady.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Truffon

Ciasto Truffon wyróżnia się intensywnym, czekoladowym smakiem: na spodzie ganasz z gorzkiej czekolady 60% kakao, a na nim mus czekoladowy 60% kakao. W środku ukryta jest chrupiąca beza, która kontrastuje z rozpływającym się w ustach czekoladowym ciastem.

  • Deser ten jest idealną propozycją do świątecznego menu (restauracje tradycyjne, restauracje zakładowe,…)
  • Deser czekoladowy 60% kakao
Truffon

(sugestia serwowania)

Atuty Ciasta Truffon

Wyprodukowane w naszych zakładach er Francji. Deser ten przyrządzany jest na bazie czekolady certyfikowanej Rainforest, pochodzącej ze zrównoważonych upraw i sprawiedliwego handlu. Na sukces tego tradycyjnego deseru wpłynęło również rzemieślnicze doświadczenie Traiteur de Paris.

Połączenie ganaszu czekoladowego, musu czekoladowego i zaskakującej bezy w środku tworzy subtelną grę konsystencji, która zachwyca klientów. Z dodatkową dekoracją lub bez Truffon jets wciąż równie wyborny i elegancki.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 005563
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 2 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 16 sztuk po 85 g
Wymiary produktu: ø 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć ciasto z opakowania, zdjąć plastikową osłonkę i pozostawić do rozmrożenia na 4 godziny, w temperaturze 4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top