Rocher Czekoladowo-Orzechowy
Rocher czekoladowo-orzechowy doskonale pasuje do karty każdego zakładu gastronomicznego, hoteli i restauracji. Ta czekoladowa przekąska jest absolutnie wyjątkowa. Chrupiący element to kompozycja czekolady i pokruszonych, karmelizowanych wafelków. Ostatnia warstwa rocher to otoczka z płynnej czekolady i kawałków orzechów laskowych.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Rocher Czekoladowo-Orzechowy
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Rocher Czekoladowo-Orzechowy
Rocher Czekoladowo-Orzechowy
Rocher Czekoladowo-Orzechowy Traiteur de Paris jest wyrobem cukierniczym o podwójnym zastosowaniu: To za razem wyszukany deser, podany na talerzyku, i pyszna przekąska, która może być zjedzona na stojąco, kupiona na wynos lub w kawiarni, na zasadzie czekoladowego batonika typu „finger”.
- Deser ten jest odpowiedni do każdego typu gastronomii.
- Łatwe podanie na talerzyku.
(sugestia serwowania)
Przepis Na Rocher Z Czekoladą I Orzechami Laskowymi
Rocher jest deserem, który pięknie się prezentuje oraz rewelacyjnie smakuje dzięki intensywności orzechów laskowych i czekolady (42% zawartości). Gra konsystencji jest zaskakująca. Znajdziemy w nim kremowy środek, delikatnie chrupiącą otoczkę i jeszcze bardziej chrupiące orzeszki na zewnątrz.
W opakowaniu zbiorczym znajduje się 16 sztuk tego przysmaku (format food service). Rocher Czekoladowo-Orzechowy umieszczony jest w ochronnym zagłębieniu. W ten sposób, po wyjęciu z opakowania, rocher jest nienaruszony. Jego specjalne opakowanie zapewnia też bezpieczne przechowywanie.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)