Lawa Czekoladowa Valrhona
Wykwintna babeczka o nazwie Lawa Czekoladowa Valrhona® ma wyjątkową konsystencję i płynne, czekoladowe nadzienie w środku. Na talerzu może pojawić się w towarzystwie gałki lodu z pieprzem syczuańskim i szaszłyka owocowego, łącząc świeżość i słodycz. Zaskocz Twoich klientów wyborną przyjemnością.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Lawa Czekoladowa Valrhona
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Lawa Czekoladowa Valrhona
Lawa Czekoladowa Valrhona
Ten indywidualny, 90-gramowy deser umożliwia doskonałą kontrolę kosztów porcji i wzorową obsługę klientów. Jego proste i szybkie przygotowanie czyni ten produkt równie praktycznym, co smacznym.
- Jedyna Lawa Czekoladowa, korzystająca z prestiżowej nazwy „Czekolada Valrhona®”.
- Szlachetne składniki i przepis bez oleju palmowego i kakaa w proszku.
(sugestia serwowania)
Zalety Lawy Czekoladowej Valrhona
Czekolada certyfikowana Valrhona®, jaja, masło i mleko – to krótka lista wysokiej jakości składników tego deseru. Poza tym wypiek ten przygotowuje się wiernie względem francuskiej, cukierniczej tradycji.
Do tego przepisu cukiernicy Traiteur de Paris wyselekcjonowali czekoladę Valrhona® 70% kakao.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Aby uzyskać zimną Lawę Czekoladową, pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze 4°C.
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)