Lawa Czekoladowa Premium
Ulubione ciasto Francuzów w wersji Premium jest jeszcze bogatsze w czekoladę. Lawa Czekoladowa Premium powinna znaleźć się w Twojej karcie.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Lawa Czekoladowa Premium
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Lawa Czekoladowa Premium
Lawa Czekoladowa Premium
Lawa Czekoladowa Premium Traiteur de Paris wyróżnia się intensywnym, czekoladowym smakiem. Deser składa się w 22,4% z czekolady 60% kakao To indywidualne, 90-gramowe ciastko umożliwia doskonałą kontrolę kosztów porcji i wzorową obsługę klientów.
- Intensywna czekolada certyfikowana Rainforest (pochodząca ze zrównoważonych upraw): 22,4%.
- Doskonały wygląd z płynnym nadzieniem.
(sugestia serwowania)
Przepis Na Lawę Czekoladową Premium
Nasza tradycyjna, francuska Lawa Czekoladowa pieczona jest w zakładach Traiteur de Paris w Normandii, we Francji. Ciastko to posiada certyfikat produktu bez oleju palmowego. Składa się z czekolady 60% kakao, certyfikowanej Rainforest.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Podgrzewać w tradycyjnym piekarniku przez 16 minut, w temperaturze 180°C lub w kuchence mikrofalowej – przez 40-50 sekund, przy użyciu mocy 750 W.
Aby przygotować lawę czekoladową na zimno:
Pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze 4°C.
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)