Lawa Czekoladowa
Lawa Czekoladowa Traiteur de Paris, z płynną czekoladą w środku, wyróżnia się czekoladową intensywnością i wyrazistością. Może mieć różne zastosowanie, jest odpowiednia dla tradycyjnych restauracji i zakładów żywienia zbiorowego. Intensywność naszej czekolady 60% kakao nadaje deserowi niezwykłego charakteru.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Lawa Czekoladowa
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Lawa Czekoladowa
Lawa Czekoladowa
Nasza Lawa Czekoladowa, bez oleju palmowego, zawiera tylko wysokiej jakości składniki, którym zawdzięcza swój wspaniały smak. Ciastko to zaskakuje nawet największych smakoszy. Deser ten może być podawany na ciepło lub na zimno, według gustu i pory roku.
- Z płynną czekoladą – na ciepło, o kremowej konsystencji – na zimno.
- Jest on gotowy do podania w klika minut. Godny najlepszych cukierników!
(sugestia serwowania)
Słynna Lawa Czekoladowa
Przygotowana według tradycyjnego, francuskiego przepisu. Nasza lawa czekoladowa składa się z jaj od kur z chowu ściółkowego, czekolady pochodzącej z upraw prowadzonych w zrównoważony sposób i nie zawiera oleju palmowego. Nasz sekret to najwyższej jakości składniki oraz 25-letnie rzemieślnicze doświadczenie.
Lawa Czekoladowa Traiteur de Paris, podawana jako deser na talerzyku, może być degustowana zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Podgrzewać w tradycyjnym piekarniku przez 17 minut w temperaturze 180°C lub w kuchence mikrofalowej przez 50-55 sekund, przy użyciu mocy 750 W.
Aby przygotować lawę czekoladową na zimno:
Pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny, w temperaturze 4°C.
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)