Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem
Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem jest inną wersją tradycyjnej lawy z płynną czekoladą. Dzięki błyskawicznemu pieczeniu deser ten jest przeznaczony zarówno do punktów szybkiej obsługi, jak i tradycyjnych restauracji.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem
Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem
Podczas degustacji Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem, odsłania w ustach cudowne czekoladowe nuty i kremową konsystencję karmelu i solone masło.
- Stworzona dla zakładów gastronomicznych i sklepów wielkopowierzchniowych.
- Błyskawiczne przygotowanie oraz gwarancja szybkiej obsługi klienta.
(sugestia serwowania)
Francuska Produkcja Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem
Deser ten przygotowywany jest ze naturalnych, starannie wyselekcjonowanych składników (jaja z chowu ściółkowego, masło, czekolada 60% kakaa certyfikowana Rainforest, karmel z solonego masła). Będzie odpowiedni również dla wegetarian.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)