Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem

Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem jest inną wersją tradycyjnej lawy z płynną czekoladą. Dzięki błyskawicznemu pieczeniu deser ten jest przeznaczony zarówno do punktów szybkiej obsługi, jak i tradycyjnych restauracji.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Sklepy wielkopowierzchniowe, Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem

Podczas degustacji Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem, odsłania w ustach cudowne czekoladowe nuty i kremową konsystencję karmelu i solone masło.

  • Stworzona dla zakładów gastronomicznych i sklepów wielkopowierzchniowych.
  • Błyskawiczne przygotowanie oraz gwarancja szybkiej obsługi klienta.
Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem

(sugestia serwowania)

Francuska Produkcja Fondant czekoladowy z nadzieniem karmelowym z solonym masłem

Deser ten przygotowywany jest ze naturalnych, starannie wyselekcjonowanych składników (jaja z chowu ściółkowego, masło, czekolada 60% kakaa certyfikowana Rainforest, karmel z solonego masła). Będzie odpowiedni również dla wegetarian.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006625
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 20 sztuk po 100 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 62 mm
Paletyzacja: 200 lub 250 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Bez uprzedniego rozmrażania, podgrzewać ciastko w piekarniku przez 14 minut, w temperaturze 165ºC lub w kuchence mikrofalowej przez 40-50 sekund, przy użyciu mocy 750 W.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top