Fondant czekoladowy 60 g
Nasz fondant czekoladowy 60 g wyróżnia się łatwością i szybkością podawania. Ten deser z płynnym wnętrzem można przygotować w czasie poniżej minuty w mikrofalówce, bez wcześniejszego rozmrażania. Można go podawać bez żadnych dodatków albo z łatwością upiększyć gałką lodów lub sosem owocowym!
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Fondant czekoladowy 60 g
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Fondant czekoladowy 60 g
Fondant czekoladowy 60 g
Odkryj nasz wspaniały fondant czekoladowy średniej wielkości o wadze 60 g! Pozwala wzbogacić menu o wykwintny i zrównoważony smak czekolady. Co więcej, można go podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Ponadto koszt porcji i długi okres przydatności do spożycia pozwalają kontrolować budżet.
- Nasz klasyczny fondant czekoladowy dostępny w średniej wielkości to idealne zwieńczenie posiłku dla smakoszy.
- Wielkość pozwalająca kontrolować koszty porcji.
- Delikatny fondant z bardzo płynnym wnętrzem.
- Jego smakiem można cieszyć się na zimno.
- Zachowuje jakość przez 5 dni od rozmrożenia, co pomaga uniknąć marnotrawstwa.
(sugestia serwowania)
Fondant czekoladowy 60 g — słynny przepis
Za opracowanie przepisu na nasz fondant czekoladowy 60 g odpowiadają wyśmienici cukiernicy z ponad 25-letnim doświadczeniem. Jego wyjątkowy charakter opiera się na technice kontrolowanego zamrażania oraz starannie dobranych składnikach. Świadczy o tym choćby gorzka czekolada zawierająca 60% kakao z certyfikatem Rainforest. Ponadto wykorzystywane przez nas jajka i mąka są opatrzone gwarancją pochodzenia francuskiego.
Nasz fondant czekoladowy 60 g to wspaniałe uzupełnienie menu restauratorów! Możliwość szybkiego przygotowania, łatwość udekorowania i tradycyjny przepis sprawiają, że jest to idealna propozycja dla Państwa klientów.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Jeśli chcą Państwo podać nasz fondant czekoladowy 60 g na zimno, można pozostawić go do rozmrożenia przez 2 h w temperaturze 4°C.
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)