Cienka tarta z jabłkami

Cienka tarta z jabłkami idealnie nadaje się do sprzedaży w piekarni na miejscu, jak i na wynos. Wzbogać swoje menu o ten obowiązkowy wypiek, który zachwyci kubki smakowe każdego klienta! A do tego dodaj odrobinę kremu waniliowego.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Piekarnia Cukiernia, Kawiarnie, Gastronomia pokładowa, …

Cienka tarta z jabłkami

Nasza cienka tarta z jabłkami jest przygotowywana zgodnie z najprawdziwszą francuską tradycją cukierniczą. Zachwyca estetycznym wyglądem i zrównoważoną recepturę. Co więcej, aby przygotować ten owocowy deser, wystarczy sięgnąć po krótką listę najwyższej jakości składników. Piękne opakowanie podkreśla jego finezyjność.

  • Flagowy produkt Traiteur de Paris: wyrafinowany wygląd, wyważony smak, francuska produkcja
  • Tarta z krótką listą składników, wyselekcjonowane produkty pochodzące z Francji i wykonanie zgodne z tradycją
  • Estetyczny wygląd delikatnego i subtelnego deseru
Cienka tarta z jabłkami

(sugestia serwowania)

Cienka tarta z jabłkami – autentyczny deser

Odkryj na nowo to klasyczne ciasto o niezrównanej finezji. Nasi cukiernicy stworzyli cienką tartę z jabłkami, która w 60% składa się z ćwiartek jabłek Golden pochodzących z Francji. Jej owocową i rozpływającą się w ustach recepturę wzbogacono o wykwintną polewę z masła i cukru oraz nutę cynamonu. Ciasto francuskie z prawdziwym masłem dodaje chrupkości i smaku.

Restauratorom i kierownikom kawiarni proponujemy dodanie do menu naszej cienkiej tarty z jabłkami! Ten niezastąpiony i wyrafinowany deser wprowadzi autentyczny i smakowity akcent.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006541
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 48 godzin w 4°C lub 48 godzin w temperaturze pokojowej
Opakowanie: 18 sztuki po 90 g
Wymiary produktu: Ø 13 cm
Wymiary kartonu: 401 × 300 × 90 mm
Paletyzacja: 144 etui

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjmij cienką tartę jabłkową z opakowania. Wstaw ją do tradycyjnego piekarnika nagrzanego do 200°C na 5 minut.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top