Opera

Pyszne i eleganckie ciasto Opera Traiteur de Paris składa się z kilku warstw: naturalnych ciasteczek Mona Lisa, delikatnego ganaszu czekoladowego i lekkiego maślanego kremu o smaku kawy. Całość idealnie wieńczy polewa czekoladowa.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Opera

Ten klasyk francuskiego cukiernictwa, w wersji „finger”, wyróżnia się nowoczesnym, prostym i smukłym kształtem, harmonijnie cieniowaną kolorystyką i starannym wykończeniem. Zaskakuje połączeniem różnych konsystencji i bardzo intensywnych smaków.

  • Indywidualna porcja bez wyjmowania z foremki.
  • Może być serwowany w przeróżny sposób: jako dodatek do kawy, galanteria cukiernicza lub deser à la carte.
Opera

(sugestia serwowania)

Opera, Kwintesencja Sztuki Cukierniczej

Ciasto Opera może być serwowane w przeróżny sposób: jako małe ciasto koktajlowe lub dodatek do kawy. Jest doskonałe w formie galanterii cukierniczej podczas bufetu cateringowego, np. w połączeniu z plastrami foie gras.

Ciasto to można łatwo przełożyć na talerzyk, nie wymaga wyjmowania z foremki. Podzielone jest na pojedyncze porcje, co pozwala ograniczyć straty żywności w porównaniu do większych produktów, wymagających dzielenia.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 000207
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 2 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 16 sztuk po 65 g
Wymiary produktu: 11,8 x 2,8 x 2,4 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 240 lub 300 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć z folii i pozostawić do rozmrożenia na 3 godziny, w temperaturze 4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top