Ciastko Piaskowe Z Kremem Kokosowym I Mango
Świeże i na czasie, Ciastko Piaskowe z Kremem Kokosowym i Mango jest idealnym deserem w okresie letnim. Poza tym jego nieco twardszy spód ułatwia nakładanie na talerzyk, co jest niewątpliwą zaletą w przypadku tradycyjnych restauracji.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Desery Owocowe > Ciastko Piaskowe Z Kremem Kokosowym I Mango
Traiteur de Paris > Desery Owocowe > Ciastko Piaskowe Z Kremem Kokosowym I Mango
Ciastko Piaskowe Z Kremem Kokosowym I Mango
Świeży i lekki deser, łączący słodycz mango i kokosu z lekko kwaskową nutą marakui. Połączenie maślanego crumble, delikatnego kremu kokosowego i musu z owoców egzotycznych pozwala lekko i świeżo zakończyć posiłek.
- Deser jest już udekorowany, gotowy do użycia, może być podawany na talerzyku.
- Jakość gwarantowana do 72 godzin po rozmrożeniu, co pozwala ograniczyć straty żywności.
(sugestia serwowania)
Ciastko Piaskowe Z Kremem Kokosowym I Mango, Kolorowe I Owocowe
Ten popularny deser składa się z kruchego, piaskowego ciasta, na którym spoczywa lekko kwaskowy, cytrynowy krem, na samym szczycie zaś znajduje się włoska beza. Ciastko to na sam koniec oprószone zostało płatkami migdałowymi i skórką cytrynową i pomarańczową, co daje eleganckie wykończenie.
Nasz ulepszony przepis na ciastko piaskowe z kremem kokosowym i mango składa się z niewielu, ale wysokiej jakości składników, co przekłada się na pyszny, naturalny deser. Produkowane przez naszych cukierników, w zakładach produkcyjnych Traiteur de Paris we Francji.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)