Ciastko Piaskowe Z Kremem Gianduja
Estetyka i pyszny smak Ciastka Piaskowego z Kremem Gianduja sprawiają, że deser ten jest doskonałą propozycją dla tradycyjnych restauracji i takich, które proponują imprezy okolicznościowe.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Ciastko Piaskowe Z Kremem Gianduja
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Ciastko Piaskowe Z Kremem Gianduja
Ciastko Piaskowe Z Kremem Gianduja
To kruche ciastko czekoladowe jest cukierniczym dziełem sztuki. Jego chrupiący spód crumble, a na nim, rozpływający się w ustach, krem czekoladowy tworzą niesamowitą grę konsystencji. Ponadto wytrzymały spód crumble umożliwia wygodne podanie i niezmieniony wygląd ciastka po rozmrożeniu.
- Łatwe podanie, wyszukany efekt.
- Niewątpliwym atutem ciastka jest jego gra konsystencji: kruchy spód crumble i kremowa czekolada.
(sugestia serwowania)
Zalety Ciastka Piaskowego Z Kremem Gianduja
Składa się głównie z kremu, mleka, czekolady. Ciastko przygotowane jest wg tradycyjnego, francuskiego przepisu. Know-how cukierników Traiteur de Paris i starannie wyselekcjonowane produkty składają się na wyjątkowy smak tego deseru.
Zaproponuj ten deser na talerzyku ozdobionym kreską sosu czekoladowego lub karmelowego, ułóż dwa prażone orzechy laskowe, delikatnie oblane karmelem.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)