Ciastko Piaskowe Z Kremem Cytrynowym I Bezą
Ciastko Piaskowe z Kremem Cytrynowym i Bezą to elegancki deser, który na talerzyku wygląda po prostu luksusowo. Deser ten zawiera już dekorację i jest gotowy do podania w tradycyjnych restauracjach i zakładach żywienia zbiorowego. Ciastko Piaskowe z Kremem Cytrynowym i Bezą znajduje liczne zastosowanie: jako samodzielny deser na talerzyku, deser na tacy z posiłkiem premium lub jako propozycja w cateringowych bufetach.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Desery Owocowe > Ciastko Piaskowe Z Kremem Cytrynowym I Bezą
Traiteur de Paris > Desery Owocowe > Ciastko Piaskowe Z Kremem Cytrynowym I Bezą
Ciastko Piaskowe Z Kremem Cytrynowym I Bezą
Krem cytrynowy, kwaskowy i rozpływający się w ustach, złagodzony lekką bezą i chrupiącym maślanym spodem crumble. Ciastko Piaskowe z Kremem Cytrynowym i Bezą jest wyrobem cukierniczym oferującym różnorodność smaków i konsystencji, najbardziej popularnym przede wszystkim w sezonie letnim. Produkowane przez naszych cukierników we Francji, jest owocem ich 25-letniego doświadczenia. W przepisie znajdują się jaja, masło, cytryna, mąka, które składają się na pyszny, naturalny deser.
- Krótka lista wysokiej jakości składników, naturalny przepis.
- Proste i bezpieczne podanie na wytrzymałym spodzie crumble.
(sugestia serwowania)
Ciastko Piaskowe Z Kremem Cytrynowym I Bezą, Owoc Cukierniczego Kunsztu Traiteur De Paris
Ten popularny deser składa się z kruchego, pisakowego ciasta, na którym spoczywa lekko kwaskowy, cytrynowy krem, na samym szczycie zaś znajduje się włoska beza. Ciastko to na sam koniec oprószone zostało płatkami migdałowymi i skórką cytrynową i pomarańczową, co daje eleganckie wykończenie.
Po rozmrożeniu jest gotowe do podania. Nie ma konieczności karmelizowania ciastka. Deser ten jest też poręczny, zapewniając nienaganną obsługę.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)