Fondant Czekoladowy Orzech Laskowy Vegan
Traiteur de Paris rozszerza swoją ofertę fondantów czekoladowych o nową recepturę wegańską. Wzbogać swoją ofertę deserów o fondant czekoladowy, który odpowiada na nowy, szybko rozwijający się trend konsumencki.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Fondant Czekoladowy Orzech Laskowy Vegan
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Fondant Czekoladowy Orzech Laskowy Vegan
Fondant Czekoladowy Orzech Laskowy Vegan
Nasi cukiernicy pracowali nad recepturą na wegański fondant czekoladowy z orzechami laskowymi, wykorzystując surowce najwyższej jakości. Wegański fondant czekoladowy przygotowano z francuskiej mąki pszennej, gorzkiej czekolady z 58% kakao z certyfikatem Rainforest, prażonych kawałków orzechów laskowych i szczyptą kwiatu solnego z Guérande.
- Nasz kultowy fondant czekoladowy z płynnym nadzieniem w wersji wegańskiej, bez składników pochodzenia zwierzęcego.
- Receptura, która składa się w 100% z naturalnych składników roślinnych, z łatwością znajdzie swoje miejsce w Twoim menu deserowym.
- Praktyczne przygotowanie dzięki 2 metodom: w piekarniku, aby uzyskać płynne nadzienie lub na zimno po rozmrożeniu (bez płynnego nadzienia).
(sugestia serwowania)
Receptura wegańskiego fondantu czekoladowego z orzechami laskowymi
Fondant o rozpływającej się konsystencji, który uwiedzie Klientów dzięki doskonałemu połączeniu czekolady i orzecha laskowego! Kawałki orzechów laskowych w dekoracji nadadzą odrobinę chrupkości, co odróżnia go od tradycyjnego fondantu czekoladowego.
Profesjonaliści z branży cateringu tradycyjnego i komercyjnego mogą teraz zaoferować swoim Klientom doskonały i wykwintny wegański deser. Obecnie ponad 5% światowej populacji jest wegetarianami lub weganami.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)