Mini Lawa Czekoladowa

Mini Lawa Czekoladowa jest miniaturową wersją słynnego ciasta czekoladowego z płynnym nadzieniem czekoladowym. Kompaktowy rozmiar ciastka umożliwia serwowanie go jako dodatku do kawy lub jako uzupełnienie większego deseru po posiłku.   Jest to produkt, który z łatwością znajdzie swoje miejsce w ofercie kawiarni.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Kawiarnie, Imprezy okolicznościowe, Gastronomia tradycyjna, …

Mini Lawa Czekoladowa

Czekolada certyfikowana Rainforest, pochodząca ze sprawiedliwego handlu, podkreśla intensywny, czekoladowy smak Lawy Czekoladowej Traiteur de Paris. Nawet jeśli tylko w rozmiarze mini, ciastko to jest przepyszne, a czekolada  wewnątrz jest cudownie płynna.

  • Doskonały dodatek do kawy.
  • Bez uprzedniego rozmrażania, ciastko jest gotowe do podania w mniej niż 1 minutę.
Mini Lawa Czekoladowa

(sugestia serwowania)

Przepis Na Lawę Czekoladową

Mini Lawa Czekoladowa przygotowywana jest przez cukierników Traiteur de Paris w naszych zakładach w Normandii, na bazie krótkiej listy wysokiej jakości składników.  Ten produkt mrożony premium nie zawiera alkoholu ani żelatyny wieprzowej, aby zadowolić jak największą liczbę klientów.

Mini Lawa Czekoladowa przygotowywana jest z naturalnych składników (jaja, gorzka czekolada, cukier i mąka) i z czekolady 60% kakao.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 004279
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 5 dni w temperaturze pomiędzy 0 a +4°C
Opakowanie: 48 sztuk po 30 g
Wymiary produktu: Średnica 4 cm
Wymiary kartonu: 364 x 164 x 74 mm
Paletyzacja: 252 i 306 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Podgrzewać w tradycyjnym piekarniku przez 10 minut, w temperaturze 180°C lub w kuchence mikrofalowej – przez 25 sekund, przy użyciu mocy 500 W.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top