Mini Lawa Czekoladowa
Mini Lawa Czekoladowa jest miniaturową wersją słynnego ciasta czekoladowego z płynnym nadzieniem czekoladowym. Kompaktowy rozmiar ciastka umożliwia serwowanie go jako dodatku do kawy lub jako uzupełnienie większego deseru po posiłku. Jest to produkt, który z łatwością znajdzie swoje miejsce w ofercie kawiarni.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Mini Lawa Czekoladowa
Traiteur de Paris > Fondant czekoladowy > Mini Lawa Czekoladowa
Mini Lawa Czekoladowa
Czekolada certyfikowana Rainforest, pochodząca ze sprawiedliwego handlu, podkreśla intensywny, czekoladowy smak Lawy Czekoladowej Traiteur de Paris. Nawet jeśli tylko w rozmiarze mini, ciastko to jest przepyszne, a czekolada wewnątrz jest cudownie płynna.
- Doskonały dodatek do kawy.
- Bez uprzedniego rozmrażania, ciastko jest gotowe do podania w mniej niż 1 minutę.
(sugestia serwowania)
Przepis Na Lawę Czekoladową
Mini Lawa Czekoladowa przygotowywana jest przez cukierników Traiteur de Paris w naszych zakładach w Normandii, na bazie krótkiej listy wysokiej jakości składników. Ten produkt mrożony premium nie zawiera alkoholu ani żelatyny wieprzowej, aby zadowolić jak największą liczbę klientów.
Mini Lawa Czekoladowa przygotowywana jest z naturalnych składników (jaja, gorzka czekolada, cukier i mąka) i z czekolady 60% kakao.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)