Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe
Traiteur de Paris prezentuje nowy wyrób z gamy „La Bakery”. Uzupełnij swoją ofertę obfitym deserem o masie 95 g o uniwersalnym smaku i tradycyjnym kształcie. Nowy deser jest skierowany przede wszystkim do wszystkich profesjonalistów zajmujących się jedzeniem na wynos i przekąskami. Le Gourmand ciastko czekoladowo-bananowe z łatwością znajdzie swoje miejsce w dziale cukierniczym w sklepie lub w menu do spożycia przy stole.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Gama Bakery > Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe
Traiteur de Paris > Gama Bakery > Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe
Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe
Le Gourmand Ciastko Czekoladowo-Bananowe to wypiek do zjedzenia na miejscu lub na wynos dostosowane do różnych okazji:
– jako słodka przekąska na śniadanie
– jako deser po posiłku
– jako słodka przekąska na podwieczorek
- Jego autentyczny kształt „paryskiej babeczki” przywołuje świat tradycyjnej francuskiej piekarni.
- To ciastko w oryginalny i spójny sposób uzupełni ofertę deserową.
- Ciasto dla smakoszy, nie kruszy się i doskonale nadaje się do spożycia na wynos.
- Jego recepturę oparto na prostych i naturalnych składnikach, takich jak w domu.
- Jego przygotowanie jest bardzo praktyczne, ponieważ wymaga tylko rozmrożenia i umieszczenia na krótko w kuchence mikrofalowej lub w piekarniku.
- Gwarantowana jakość do 5 dni po rozmrożeniu w celu ograniczenia marnotrawstwa.
(sugestia serwowania)
Receptura Le Gourmand ciastka czekoladowo-bananowe
Nasi Cukiernicy postawili wysokie wymagania przy pozyskiwaniu surowców i komponowaniu receptury z podstawowych składników. W skład Le Gourmand ciastka czekoladowo-bananowego wchodzą jaja od kur hodowanych na wolnym wybiegu i francuska mąka pszenna.
Czekolada wykorzystana do produkcji tego ciastka posiada certyfikat rainforest. Cząstki banana składają się z całych kawałków i stanowią 24% deseru. Produkt ma gwarancję niestosowania produktów GMO, żelatyny wieprzowej i jonizacji.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
1. W lodówce, pozostawić do rozmrożenia na 2 godziny w temperaturze +4°C
2. W piekarniku, 7 minut w temperaturze 180°C
3. W kuchence mikrofalowej, 30 sekund w kuchence mikrofalowej
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)