Ciastko Piaskowe Z Kremem Gianduja

Estetyka i pyszny smak Ciastka Piaskowego z Kremem Gianduja sprawiają, że deser ten jest doskonałą propozycją dla tradycyjnych restauracji i takich, które proponują imprezy okolicznościowe.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Zakład żywienia zbiorowego, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Ciastko Piaskowe Z Kremem Gianduja

To kruche ciastko czekoladowe jest cukierniczym dziełem sztuki. Jego chrupiący spód crumble, a na nim, rozpływający się w ustach, krem czekoladowy tworzą niesamowitą grę konsystencji. Ponadto wytrzymały spód crumble umożliwia wygodne podanie i niezmieniony wygląd ciastka po rozmrożeniu.

  • Łatwe podanie, wyszukany efekt.
  • Niewątpliwym atutem ciastka jest jego gra konsystencji: kruchy spód crumble i kremowa czekolada.
Ciastko Piaskowe z Kremem Gianduja

(sugestia serwowania)

Zalety Ciastka Piaskowego Z Kremem Gianduja

Składa się głównie z kremu, mleka, czekolady. Ciastko przygotowane jest wg tradycyjnego, francuskiego przepisu. Know-how cukierników Traiteur de Paris i starannie wyselekcjonowane produkty składają się na wyjątkowy smak tego deseru.

Zaproponuj ten deser na talerzyku ozdobionym kreską sosu czekoladowego lub karmelowego, ułóż dwa prażone orzechy laskowe, delikatnie oblane karmelem.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 005565
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 2 dni w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 16 sztuk po 90 g
Wymiary produktu: Średnica 7 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 240 lub 300 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Wyjąć z opakowania, usunąć plastikowy języczek i pozostawić do rozmrożenia na 4 godziny, w temperaturze +4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top