Blok Czekoladowy
Blok Czekoladowy, zainspirowany czekoladowymi kreacjami wielkich, paryskich cukierników, uwodzi współczesnym, prostym i smukłym kształtem. Doskonały deser do oferty restauracji proponujących spożywanie posiłków tradycyjnie, przy stole.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Blok Czekoladowy
Traiteur de Paris > Desery Dla Smakoszy > Blok Czekoladowy
Blok Czekoladowy
Deser ten wyróżnia się bogactwem czekolady z dużą zawartością kakaa z Ekwadoru (60%), wyselekcjonowanego przez cukierników Traiteur de Paris ze względu na delikatność i subtelność jego aromatów. Może być serwowany samodzielnie albo z sosem czekoladowym i herbatnikiem. Jego prezentacja na talerzu jest zawsze estetyczna.
- Deser bogaty w czekoladę o różnych konsystencjach (mus, krem, chrupiąca skórka), jak przystało na cukiernika.
- Produkt w DNA Traiteur de Paris, o wyrafinowanym wyglądzie, zrównoważonych smakach i rygorystycznie dobranych składnikach, jak nasza czekolada z certyfikatem Rainforest Alliance.
- Praktyczny entremet, łatwy w użyciu i idealny do personalizacji: udekorowany karmelową glazurą lub udekorowany praliną z orzechów laskowych i prażonymi orzechami laskowymi.
(sugestia serwowania)
Blok Czekoladowy, Deser Premium
Ten pyszny i intensywny w smaku deser składa się z 4 różnych warstw: ciasteczek czekoladowych Mona Lisa, chrupiącej czekolady, musu czekoladowego i błyszcząca polewa czekoladowa. Ponadto nasze kakao jest starannie wyselekcjonowane, aby uzyskać pełnię smaku tego deseru.
Na sam koniec możesz ozdobić deser kawałkami złotych listków lub oprószyć go błyszczącym pyłkiem jadalnym.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)