Blok Czekoladowy

Blok Czekoladowy, zainspirowany czekoladowymi kreacjami wielkich, paryskich cukierników, uwodzi współczesnym, prostym i smukłym kształtem. Doskonały deser do oferty restauracji proponujących spożywanie posiłków tradycyjnie, przy stole.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Hotele i restauracje, Gastronomia tradycyjna, Catering, …

Blok Czekoladowy

Deser ten wyróżnia się bogactwem czekolady z dużą zawartością kakaa z Ekwadoru (60%), wyselekcjonowanego przez cukierników Traiteur de Paris ze względu na delikatność i subtelność jego aromatów. Może być serwowany samodzielnie albo z sosem czekoladowym i herbatnikiem. Jego prezentacja na talerzu jest zawsze estetyczna.

  • Deser bogaty w czekoladę o różnych konsystencjach (mus, krem, chrupiąca skórka), jak przystało na cukiernika.
  • Produkt w DNA Traiteur de Paris, o wyrafinowanym wyglądzie, zrównoważonych smakach i rygorystycznie dobranych składnikach, jak nasza czekolada z certyfikatem Rainforest Alliance.
  • Praktyczny entremet, łatwy w użyciu i idealny do personalizacji: udekorowany karmelową glazurą lub udekorowany praliną z orzechów laskowych i prażonymi orzechami laskowymi.
Blok Czekoladowy

(sugestia serwowania)

Blok Czekoladowy, Deser Premium

Ten pyszny i intensywny w smaku deser składa się z 4 różnych warstw: ciasteczek czekoladowych Mona Lisa, chrupiącej czekolady, musu czekoladowego i błyszcząca polewa czekoladowa. Ponadto nasze kakao jest starannie wyselekcjonowane, aby uzyskać pełnię smaku tego deseru.

Na sam koniec możesz ozdobić deser kawałkami złotych listków lub oprószyć go błyszczącym pyłkiem jadalnym.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006219
Data minimalnej trwałości: 547 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Data przydatności do spożycia po rozmrożeniu: 1 dzień w temperaturze pomiędzy 0 a 4°C
Opakowanie: 16 sztuk po 65 g
Wymiary produktu: 11,8 x 2,8 x 2,4 cm
Wymiary kartonu: 390 x 296 x 50 mm
Paletyzacja: 240 lub 300 opakowań

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Zdjąć plastikową folię i pozostawić do rozmrożenia na 3 godziny, w temperaturze +4°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top