Tradycyjne Ciasteczka Petits Fours
Nasze Tradycyjne Petits Fours odpowiadają na liczne potrzeby restauratorów. W hotelach i restauracjach lub podczas imprezy okolicznościowej możesz je podać klientom na powitanie.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Tradycyjne Ciasteczka Petits Fours
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Tradycyjne Ciasteczka Petits Fours
Tradycyjne Ciasteczka Petits Fours
Kolorowy asortyment Tradycyjnych Ciasteczek Petits Fours nawiązuje do tradycji francuskiego cukiernictwa.
- Finansjerka pistacjowa, aromatyzowana, galaretka morelowa, pistacje
- Ciastko migdałowe, pianka waniliowa, aromatyzowany mus truskawkowy
- Ekler, krem czekoladowy, polewa czekoladowa
- Ciastko migdałowe ze skórką cytrynową, krem cytrynowy, częściowo kandyzowana skórka cytrynowa
- Opera (ciastko nasączone kawą, maślany krem kawowy, czekoladowy ganasz, polewa czekoladowa)
- Crumble czekoladowe, krem karmelowy, posypka z kruszonki karmelowej
- Crumble, mus malinowy, dekoracje z białej czekolady
- Crumble czekoladowe, ganasz czekoladowy, mus czekoladowy.
(sugestia serwowania)
Przepisy Na Tradycyjne Petits Fours
Kolekcja tradycyjnych, prostych smaków 4 ciasteczek owocowych i 4 ciasteczek czekoladowych lub karmelowych: czekoladowy ekler, torcik truskawkowy fraisier, ciastko migdałowe z cytryną, ciastko piaskowe sablé z maliną, tarteletka kakaowa, opera,… Zdobienia ręczne zapewniają ciasteczkom piękny, rzemieślniczy wygląd.
Tradycyjne Petis Fours zostały zmodyfikowane w taki sposób, aby można było łatwo wziąć je do ręki i aby przedłużyć ich trwałość w temperaturze pokojowej.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)