Makaroniki Rive Droite
Makaroniki Rive Droite to małe, okrągłe ciasteczka, produkowane w naszych zakładach w Bretanii, które znajdą swoje miejsce zarówno w piekarni/cukierni jak i w ofercie cateringowej. Międzynarodowa renoma tego produktu i jego mały rozmiar umożliwiają różne zastosowanie. Makaroniki mogą być serwowane w kawiarni, jako dodatek do kawy. Znajdują też swoje miejsce w bufetach cateringowych, są też idealne do sprzedaży na wynos.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Makaroniki Rive Droite
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Makaroniki Rive Droite
Makaroniki Rive Droite
Tradycyjny, rzemieślniczy wygląd dzięki wysokiej zawartości mielonych migdałów (18,1%). Dzięki opanowanej do perfekcji sztuce przygotowywania bezy włoskiej, korpusy makaroników mają ciągnącą się konsystencję.
- Jakość gwarantowana do 10 dni po rozmrożeniu.
- Pasują na wiele okazji, są doskonałą propozycją w restauracji na miejscu i na wynos.
- Makaronik karmelowy, przekładany karmelowo-maślanym ganaszem z dodatkiem soli z Guérande.
- Makaronik pistacjowy, przekładany nadzieniem z pastą pistacjową.
- Makaronik waniliowy, przekładany delikatnym nadzieniem o smaku naturalnej wanilii Bourbon.
- Makaronik czekoladowy, przekładany ganaszem z gorzkiej czekolady i kakao (58%), posiadającym certyfikat Rainforest.
- Makaronik malinowy, przekładany lekko kwaskową konfiturą malinową.
- Makaronik cytrynowy, przekładany nadzieniem z częściowo kandyzowanych skórek z cytryny i soku cytrynowego.
(sugestia serwowania)
Makaroniki Traiteur De Paris
W naszej ofercie znajdziesz 6 rodzajów tradycyjnych, francuskich makaroników, bogatych w mielone migdały. Na bazie jaj francuskiego pochodzenia oraz 100% naturalnych składników.
Nasze 12-gramowe ciasteczka wypełnione są obficie kremowymi nadzieniami, wykonane z ciasta na bazie starannie wyselekcjonowanych, wysokiej jakości składników. Ponadto nasze makaroniki dostosowane są do diety wegetariańskiej.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)