Ciasteczka Petits Fours Haute Couture
Ciasteczka Petits Fours Haute Couture, zaprezentowane na czarnej, eleganckiej tacy, osłonięte są ochronną pokrywą. Wykorzystaj Ciasteczka Petits Fours w hotelach i restauracjach lub kiedy organizujesz koktajlowy bufet.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Ciasteczka Petits Fours Haute Couture
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Ciasteczka Petits Fours Haute Couture
Ciasteczka Petits Fours Haute Couture
Ciasteczka Petits Fours Haute Couture, zainspirowane luksusowym światem i prestiżowym francuskim cukiernictwem, to połączenie niezwykłej, jubilerskiej staranności z najwyższej jakości surowcami.
- 6 Monts Blancs (finansjerki orzechowe, krem kasztanowy, bita śmietana z mascarpone i cukier puder)
- 6 ciastek pralinowych (ciasto parzone, krem pralinowy, płatki migdałowe, siekane orzechy laskowe i cukier puder)
- 6 bloków cytrynowych (ciastko orzechowe, krem cytrynowy, preparat żelujący cytrynowy, bita śmietana i beza)
- 6 ciastek opera (biszkopt Joconde nasączony kawą, czekolada, krem kawowy, ganache z czekolady i polewa czekoladowa)
- 6 kopułek z czerwonymi owocami (biszkopt, chrupiąca biała czekolada, preparat z czerwonych owoców, bita śmietana i pistacje)
- 6 jabłkowych tart Tatin (finansjerka karmelowa, migdały, preparat z karmelizowanych jabłek, bita śmietana z mascarpone waniliowym i cynamonem)
- 6 rocher czekoladowych (ciastko kakaowe, chrupiąca czekolada, pianka czekoladowa i polewa czekoladowo-orzechowa)
- 6 świderków z mango (kruszonka, preparat z mango, pianka waniliowa)
(sugestia serwowania)
Elagancja Petits Fours Haute Couture
Te delikatne, wykwintne ciasteczka są owocem prawdziwego kunsztu cukierniczego. Nasi cukiernicy wkładają w Petits Fours całą swoją pasję, aby zachwycić nas intensywnością smaków.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)