Gofry z zielonych warzyw

Odkryj Gofry z zielonych warzyw: smakowitą mieszankę cukinii, szpinaku i groszku, łączącą chrupiącą teksturę na zewnątrz z miękkim wnętrzem. Niezbędny produkt dla profesjonalistów z branży gastronomicznej szukających uniwersalnego i zrównoważonego produktu.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Sklepy wielkopowierzchniowe, Zakład żywienia zbiorowego, Zakłady gastronomiczne, …

Gofry z zielonych warzyw

Gofry z zielonych warzyw oferują interesującą alternatywę, aby urozmaicić dania z dodatkami na bazie ziemniaków. Ich regularny kształt i płaska podstawa umożliwiają wiele zastosowań: jako przystawka, danie główne (dodatek, burger, sałatka) lub w propozycji na brunch.

  • Smakowita mieszanka zielonych warzyw, wzbogacona o pyszny dodatek startego emmentalera.
  • Dodatek, który oferuje wiele możliwości zastosowania.
  • Prosty i zdrowy przepis, odpowiedni dla diet wegetariańskich.
Gofry z zielonych warzyw

(sugestia serwowania)

Zalety Gofry z Zielonych Warzyw

Ta Gofra składa się z krótkiej i wysokiej jakości listy składników: zielonych warzyw (cukinia, groszek, szpinak), francuskich ziemniaków, emmentalu, całych jajek oraz subtelnej przyprawy na bazie bazylii, czosnku i soli. Idealnie pasuje do smakowitej i oryginalnej oferty wegetariańskiej.

Pieczenie w piekarniku bez tłuszczu nadaje chrupiącą teksturę na zewnątrz i miękkie wnętrze, co czyni to idealną opcją na zdrowy, zrównoważony i przyjemny posiłek.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 007329
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Opakowanie: 48 sztuk po 77,5 g
Wymiary produktu: 75 x 40 mm
Wymiary kartonu: 400 x 298 x 115 mm
Paletyzacja: 120 i 150 kartonów

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Bez wcześniejszego rozmrażania, piec Gofrę z zielonych warzyw w tradycyjnym piekarniku przez 25 minut w temperaturze 180°C, lub w Merry Chef przez 2 minuty i 15 sekund w temperaturze 150°C.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top