Aksamitne purée z dyni piżmowej
Wyszukany dodatek o rzemieślniczym wyglądzie, Aksamitne purée z dyni piżmowej oferuje idealne smaki na jesienne/zimowe menu. Purée jest wstępnie ugotowane, co ułatwia jego podgrzewanie i dostosowanie do potrzeb profesjonalistów w gastronomii.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Warzywne dodatki do dań > Aksamitne purée z dyni piżmowej
Traiteur de Paris > Warzywne dodatki do dań > Aksamitne purée z dyni piżmowej
Aksamitne purée z dyni piżmowej
Aksamitne purée z dyni piżmowej Traiteur de Paris łączy prostotę z wyrafinowaniem. Połączenie dyni piżmowej i Grana Padano daje kremową konsystencję i delikatny smak, a wszystko to uwydatnia hojna posypka z pestek dyni.
- Dodatek o jesiennych nutach, łączący smaki dyni piżmowej i Grana Padano
- Wstępnie ugotowane purée do szybkiego przygotowania
- Wyrafinowany wygląd i ręcznie wykonane wykończenie
(sugestia serwowania)
Zalety Aksamitnego purée z dyni piżmowej
Stworzone z myślą o wszystkich typach gastronomii, Aksamitne purée z dyni piżmowej jest wstępnie ugotowane, co umożliwia szybkie przygotowanie – w piekarniku szybkim (zaledwie 1 minutę 40 sekund), w tradycyjnym piekarniku lub w mikrofalówce. Dzięki hojnej posypce z pestek dyni nałożonej ręcznie, to danie wyróżnia się staranną, rzemieślniczą prezentacją.
Połączenie dyni piżmowej i Grana Padano, pysznego włoskiego sera, doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami, rybami i owocami morza.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)