Ciasteczka Petits Fours Czekoladowa Pasja
Petits Fours Czekoladowa Pasja to małe ciasteczka, bogate w kakao, które doskonale uzupełnią Twoje cateringowe bufety. Mogą być wykorzystane w tradycyjnych restauracjach, w gastronomii pokładowej czy jako niezwykły dodatek do kawy.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Ciasteczka Petits Fours Czekoladowa Pasja
Traiteur de Paris > Bufety słodkie > Ciasteczka Petits Fours Czekoladowa Pasja
Ciasteczka Petits Fours Czekoladowa Pasja
Traiteur de Paris feruje 4 rodzaje Petits Fours Czekoladowa Pasja, w których intensywność czekolady podkreślają inne smaki: karmelowy, pralinowy, gianduja, kawowy oraz mlecznej lub białej czekolady. Dodatkowo każde ciasteczko ma w sobie 3 różne konsystencje, co zapewnia Twoim klientom niesamowite słodkie przeżycie.
- Finansjerka z chrupiącą czekoladą i karmelem (finansjerki czekoladowe, krążek gorzkiej czekolady, ganasz o smaku słonego karmelu)
- Blok pralinowy gianduja (finansjerki z orzechami laskowymi, chrupiące praliny, krem gianduja, suszone owoce)
- Blok trzy czekolady (ciastka kakaowe Mona Lisa, chrupka czekolada, krem z mlecznej czekolady, polewa z białej czekolady)
- Czekolada po wiedeńsku (kakaowe crumble, krem kawowo-czekoladowy, mus z białej czekolady, kakao)
(sugestia serwowania)
Petits Fours Czekoladowa Pasja, Kakaowa Intensywność
Składnikiem głównym Ciasteczek Petits Fours jest czekolada 60% kakao. Taca z z Petits Fours wyraża pełnię czekoladowych smaków.
Luksusowy wygląd tacy z Petits Fours Czekoladowa Pasja nadaje subtelności i elegancji Twoim cateringowym bufetom.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)