Breakfast Gratin
Obfite kęs pieczonego jajka, nadziewanego ziemniakami i serem cheddar, delikatnie zapieczone, idealne na dobry początek dnia lub lekki lunch.
Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.
Traiteur de Paris > Warzywne dodatki do dań > Breakfast Gratin
Traiteur de Paris > Warzywne dodatki do dań > Breakfast Gratin
Breakfast Gratin
Przepis na Breakfast Gratin, opracowany na francuski sposób, spełnia oczekiwania profesjonalistów z branży gastronomicznej, którzy chcą zaoferować zdrowe i smaczne opcje.
- Obfita porcja 80 g, w której znajdują się białka jaj od kur z chowu ściółkowego, miękkie ziemniaki i cheddar, delikatnie zapieczone.
- Przepis „bez wyrzutów sumienia” (100 Kcal/porcję), bezglutenowy i o niskiej zawartości sodu.
- Produkt wszechstronny (śniadanie, brunch, lunch), odpowiedni dla wszystkich typów gastronomii (tradycyjnej, onboard).
(sugestia serwowania)
Atuty Breakfast Gratin
Tylko 100 kalorii na porcję i niska zawartość sodu (350 mg) sprawiają, że Breakfast Gratin ma dobry profil żywieniowy, bogaty w białko. Ten bezglutenowy przepis powstaje na bazie jaj od kur z chowu ściółkowego, co świadczy o zaangażowaniu.
Produkt o wielu zastosowaniach: nadaje się na śniadanie, brunch i lunch. Jego wszechstronność sprawia, że jest również idealny do cateringu pokładowego, zgodnie z wymaganiami specyfikacji onboard.
Informacje techniczne i logistyczne
Wyprodukowano we Francji
Sposób przygotowania
Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry
(sugestia serwowania)