Breakfast Gratin

Obfite kęs pieczonego jajka, nadziewanego ziemniakami i serem cheddar, delikatnie zapieczone, idealne na dobry początek dnia lub lekki lunch.

Produkt mrożony Food Service, stworzony dla Ciebie.

Imprezy okolicznościowe, Sklepy wielkopowierzchniowe, Zakład żywienia zbiorowego, Zakłady gastronomiczne, …

Breakfast Gratin

Przepis na Breakfast Gratin, opracowany na francuski sposób, spełnia oczekiwania profesjonalistów z branży gastronomicznej, którzy chcą zaoferować zdrowe i smaczne opcje.

  • Obfita porcja 80 g, w której znajdują się białka jaj od kur z chowu ściółkowego, miękkie ziemniaki i cheddar, delikatnie zapieczone.
  • Przepis „bez wyrzutów sumienia” (100 Kcal/porcję), bezglutenowy i o niskiej zawartości sodu.
  • Produkt wszechstronny (śniadanie, brunch, lunch), odpowiedni dla wszystkich typów gastronomii (tradycyjnej, onboard).
Breakfast Gratin

(sugestia serwowania)

Atuty Breakfast Gratin

Tylko 100 kalorii na porcję i niska zawartość sodu (350 mg) sprawiają, że Breakfast Gratin ma dobry profil żywieniowy, bogaty w białko. Ten bezglutenowy przepis powstaje na bazie jaj od kur z chowu ściółkowego, co świadczy o zaangażowaniu.

Produkt o wielu zastosowaniach: nadaje się na śniadanie, brunch i lunch. Jego wszechstronność sprawia, że jest również idealny do cateringu pokładowego, zgodnie z wymaganiami specyfikacji onboard.

Informacje techniczne i logistyczne

Kod Produktu: 006657
Data minimalnej trwałości: 730 dni
Data przydatności do sprzedaży: 180 dni
Opakowanie: 40 sztuk po 80 g
Wymiary produktu: 70 x 35 mm
Wymiary kartonu: 401 x 300 x 90 mm
Paletyzacja: 144 i 200 kartonów

Wyprodukowano we Francji

Sposób przygotowania

Bez wcześniejszego rozmrażania, podgrzewać w piekarniku tradycyjnym przez 16 min w 180 °C (356 °F) lub w mikrofalówce przez 1 min 40 s przy 750 W. Podawać na ciepło lub zimno.

Nowe produkty dostępne w Gastronomii i Cash and carry

Scroll to Top